Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
Oynanabirlik yaması by DenniS :cool: (gameplay patch) - UEFA Champions League 2006-2007 Yamaları - SoccerCenter.Net
Pazar, 23 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 10/10: Önceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
27.09.2008, 16:10
satrionic1
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: Oynanabirlik yaması by DenniS :cool: (gameplay patch)
hocam emeğine sağlık ancak fazla bir farkı olmamış.. GS'yle f5'i 10-0 yeniyodum daha demin yaptım aynı maçı 8-2 bitti.. sadece biraz daha zor top kontrolu var okadar fazla bir farkı olmamıs, yine adamlar ayağında cok top tutup kaptırıyolar savunmalarındada fazla bir deisme yok lincolnle hallac pamuğu gibi attım rakip defansı. birazcık orta saha mucadelesini coğaltacak bir yama yapsaydın keske top zart zurt bi o kalede bi bu kalede.. zaten fifanın en buyuk sorunu sahanın kucukluğu adam zırt diye bi uctan bi uca kosuyor ya bole sacma sey olurmu nezaman buyutecekler bu sahaları...
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

09.11.2008, 02:03
BERG
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: Oynanabirlik yaması by DenniS :cool: (gameplay patch)
yorumumu yazıyorum bır PES 2009 tutkunu olarak eskıden eıdosun olan ve ea ın almasıyla rezıl olan guzlım champıons league yı halen oynuyorum bana ayrı bır zevk verıyor ANCAK HAMACHIDECANLI BIR SEKILDE MAC YAPARSAM YOKsa DUNYANIN patchını yapın olmaz,, world class ta 6 7 farkla mac kazanılırmı barca manch. a karsı??11 sac olmus once yapanlar sonra patchı yapmaya calısıanlar yapamamıs neyazııkkı

zaten bısene once kı oyunla 2006 2007 nın farkı yok cunku 2008 2009 cıkmıyacak bıldınız gıbı

PES 2009 da champıons league aynı vıdeo muzık atmosferde sıze sunuluyor galıba bu opyun unutulan gzl bır hatıra olarak kalıcak ....

Son güncelleme 09.11.2008, 02:05 tarihinde BERG tarafından yapıldı.
alsancak&rusya&nike&creative
&babylone&istanbul&ceza&tr rap&basket
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 10/10: Önceki Sayfa

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 02:55

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >
eXTReMe Tracker