Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
Oynanabirlik yaması by DenniS :cool: (gameplay patch) - UEFA Champions League 2006-2007 Yamaları - SoccerCenter.Net
Cumartesi, 22 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/10: Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
22.03.2007, 00:06
ss_dennis
Kayıtlı Üye
Takımı:
Oynanabirlik yaması by DenniS :cool:(gameplay patch)
[COLOR=Black]
http://rapidshare.com/files/22516140/dennis.zip
yamanın kurulumu ise 3. sayfada resimlerle ayrıntılı olarak anlatılmıştır.
yorumlarınızı esirgemeyin yamanın uptade i mutlaka çıkacaktır

[B] Arkadaşlar bu foruma uzun zamandır üyeyim(5 sene önce fln) ve takip ediorm.bayaa oldu aslında bişiler yazmayalı.(2 sene kadar )uzun bi aradan sonra kendi hazırladğım ve gelicek önerilere göre dahada geliştireceğim oynanabirlik yamasını sizinle paylaşacağım.öncelikle world class ı daha zor ve mantıklı bi hale getirmek için uğraşıorum.lütfen bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.2 gün içerisinde yamayı yayınlıcam.umarım burada fikirlerinizi paylaşırsınız
geliştirilen özellikler:
-bilgisayar daha atak futbol oynuyor.ben 6 7 atarken 3 tane yedim man utd den...inanın yaptığım ayarlamalar işe yaradı
-hava toplarında daha fazla faul...neredeyse hiç faul olmuodu ve gerçekçi olması için çok uğraştım
-orta kafa gol artık daha zor.duran toplarda gol atmak için daha fazla emek harcamanız gerekicek
-bilgisayar çok daha iyi defans yapıyor.buda daha az gol ve daha uzun oynanış süresi demek.kaleciyi güçlendirmektense defansı zorlaştırıp daha fazla orta saha mücadelesi yaratmak kesinlikle mantıklı ve gerçeğe uygun
-hava toplarında bilgisayar biraz aciz kalıo.bu yüzden bazı değerleri değiştirdim ve artık % 50 (tabii oyuncunun kafa yeteneğide önemli) şansla top bilgisayarda kalıcak.böylece kalecinin her uzun vuruşunda top sizde kalmıcak ve bilgisayarda atak yapıcak.orta sahada kafa topu alıp oyun kurması kolaylaşıcak.
-elle oynama oranıda yükseltildi
-kaleciler kesinlikle abartılmadı.sadece ufak bi ayar yaptım
-yıldız oyuncuların kalitesi ortaya çıkacak.inanın eto yu durdurmak biras zorlaştı
-daha fazla vücüt kontağı ve faul
-şut gücü ve isabet oranı düşürüldü.abartılı goller çok nadir oluyor.böylelikle hem zor hemde gerçekçi bi oyun ortaya çıktı
-top çalma konusu halen incelemede.biras ayarladım ama daha zor olması için uğraşıyorum.çünkü orta saha mücadelesi olmalı.
bu konuda yorumlarınızı bekliorum.oyunun sizi rahatsız eden ve kolay gelen yönlerini buraya yazarsanız sevinirim.en geç 2 gün içersinde yamayı yayınlıcam.setup olarak deilde big gui programı kullanarak basit bi şekilde yükleyebilirsiniz.detaylı açıklamasını yama çıkınca yapıcam.şimdiden teşekkürler...

Son güncelleme 28.03.2007, 20:34 tarihinde ss_dennis tarafından yapıldı.
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

22.03.2007, 01:32
Fifa_delisi10
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: Oynanabirlik yaması by DenniS :cool: (gameplay patch)
ewet tam zamanında yetiştin dostum bnde oynayış bakımından bi patch çıkarsa çok iyi olur diyodum

öncelikle oyunda adamların hareketleri birazdaha hızlı olsun bi saat topu beklemesin (yapabilirsen adamla karşıya karşıyayken sağdan weya soldan fake olsun sağdan atıp soldan geçmek flan en önemlisi dediğin gibi ortasaha mücadelesi olsun bilgisayarda daha çok atak yapsın abuk subuk goller olmasın en önemlisi tabiki kalecilerin reflexleri gerçeğe uygun olsun sert gelen bi topu tutabiliceği halde içeri almasın havatopların hiç faul olmuor o iyi olur ama abartılı olmasın kaleciyle karşı karşıya kalırken kaleci pozisyonu sezip açılsın açıyı flan kapatsın defansı geçmek daha zor olsun şuan bunlar sayabildiklerim oyunun eksikleride bu saydıklarımız zaten kolay gelsin saygılar
22.03.2007, 02:48
promethean
Ban'lı Üye
Takımı: FENERBAHCE
forever pes derdleri kes
cl de gusel oyun saka bı yabna
22.03.2007, 06:18
YuRY
Kayıtlı Üye
Takımı: MKE Ankaragücü
Klan: trq
süper kardeşim eline sağlık saol

EASO(P.Online)nickname: TrKorsan06
22.03.2007, 11:27
ss_dennis
Kayıtlı Üye
Takımı:
yorumlarınız için teşekkürler.yapmak istediğim şey kesinlikle daha fazla orta saha mücadelesi.sizinle paylaşacağım yamayı mutlaka yorumlarınızla daha da geliştiricem.ama emin olun oyun gözle görülür şekilde zorlaştı.tabi zorlaştırırken imkansız değil mantıklı bi biçimde ayarlandı.kaleci ayarı için çok çaba harcamam gerekli.o yüzden öncelikli olarak dediğim konulara yoğunlaşıcam.zaten ufak bi ayar çektim.yamayı bu akşam veya yarın duruma göre yayınlıcam ve sizden gelicek eleştri ve yorumlar çok önemli olucak.sizinde oynayıp nereyi eksik gördüğünüz bna kolaylık sağlıycak.
22.03.2007, 12:08
FaRCoN
Kayıtlı Üye
Takımı:
abi eline sağlık ama EA nin yapamayacağını sen yapmışsındır inşAllah ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası.Çünkü adamlar tomarla oyun yapıyo ne kadar çalışanı var.düzeltemiyolar.Yani sen tek başına...bilmiorum.
22.03.2007, 12:18
ss_dennis
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: Oynanabirlik yaması by DenniS :cool:(gameplay patch)
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: FaRCoN

abi eline sağlık ama EA nin yapamayacağını sen yapmışsındır inşAllah ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası.Çünkü adamlar tomarla oyun yapıyo ne kadar çalışanı var.düzeltemiyolar.Yani sen tek başına...bilmiorum.

Haklısın aslında ama bi site var.reklamını yapmıyım şimdi.nk football die bi arkadaş yabancı çoğu sitede ismini duyurmuş ve fifa serilerine hep renk katmıştır.ben onun yamalarınıda kullanıyorum ve çok farkedio.bende elimden geldiğince çabalıorum.oynadığım ve gördüğüm şey kesin ve net bi şekilde oyunun geliştiği yönünde.söylediklerimin hepsi gerçekleşiyor.ki sizde yamayı yayınladığımda göreceksiniz.oyuna renk katmak ve biras daha gerçekçi yapmak mümkün.tabi keşke pes ve fifanın en iyi oynanabirlik özelliklerini birleştirebilsek ve ortaya müthiş bi yama çıksa
22.03.2007, 12:55
ss_dennis
Kayıtlı Üye
Takımı:
biras önce man utd- milan maçı yaptım ve normalde çok kolay yendiğim takıma 1-0 ve 1-0 lık sonuçlarla yenildim.man utd kendi evinde baskılı oynarken deplasmanda kontra atak gelmesi harika.gerçeğe uygun bi oyun oldu.üstelik kalecim net 3-4 fırsatıda kurtardı.rooney ve özellikle c.ronaldo'nun oynayışını görmeniz gerekir.nerdeyse kaleye şut çekemedim.defans iyi yer tutup bütün şutlarımı bloke etti
sanki yeni bi oyınmuş gibi gelio artık.yamayı yüklediğinizde oyunun bukadar değiştiğine inanamayacaksınız...
22.03.2007, 13:20
kutays
Kayıtlı Üye
Takımı:
link werebilirmisin kardeş
22.03.2007, 13:20
kutays
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: Oynanabirlik yaması by DenniS :cool:
link werebilirmisin kardeş

Hızlı Ulaşım: