Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
Memleketim Forumu Hakkında - Memleketim - SoccerCenter.Net
Pazar, 23 Kasım 2008

Reklam

Kilitli Konu
Sayfa Düzeni 1/1: 
  Bu Konuyu İzlemeye Al
10.03.2007, 19:13
Gökhan
Administrator
Takımı: aa
Klan: SCN
Memleketim Forumu Hakkında
Merhaba Arkadaşlar.

Siz Değerli Üyelerimizin Kendi Aranızda Daha Güzel ve Kalıcı Arkadaşlıklar Kurmanız ve Özellikle Ülkemiz Şehirlerini Daha İyi Tanımamız Açısından Böyle Bir Bölüm Açmaya Karar Verdik.

Forum Kuralları Diğer Bölümlerde Olduğu Gibi Bu Bölüm İçinde Aynen Geçerlidir.

Bu Bölümde Açılan Konuya Tanıtılacak Olan Şehirimizin İsmi Verilerek,Şehirimiz Hakkında Bilgiler,Fotoğraflar,Önemli Bilgiler Verilecektir.

Her Şehirimiz İçin 1 Tane Konu Açılması Bölümün Düzeni İçin Daha İyi Olacaktır.Bu Nedenle, Konu Açacak Arkadaşımız, Öncelikle Böyle Bir Konunun Daha Önce Açılıp,Açılmadığını Kontrol Ederek,Yeni Konu Açması Tercihimizdir.

Ayrıca Bölüme Koyulan Resimlerin Thumbnail Şekilde Yayınlanması,Düzen ve Görünüm Açısından Daha İyi Olacaktır.
Reklam
Advertisement

Kilitli Konu
Sayfa Düzeni 1/1: 

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 02:35

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >
eXTReMe Tracker