Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
World Cup 06 da tr spiker yapmanın yolunu buldum yapacaklar gelsin baksın - FIFA World Cup 2006 Yamaları - SoccerCenter.Net
Cumartesi, 22 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 2/2: Önceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
12.08.2006, 18:45
DJKaAaN95
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: World Cup 06 da tr spiker yapmanın yolunu buldum yapacaklar gelsin baksın
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: ..ogalican..

Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: .Wolf.
<div class="forum_alinti1"><div class="forum_alinti2">Alıntı:</div><div class="forum_alinti3"><fieldset class="forum_alinti4"><div class="forum_alinti5">Orjinal Mesajı Yazan: cj_melo
ewt ama bunu yapmak için sound master 06 ve fifa 06 oyunu olması gerekiyor

işlemler:

1--ilk once world cup ın daya /audio dosyasındaki dat_eng dosyasını kopyalıyorus ve fifa 06 nın data /audio suna yapıstır diorus
2--sonra world cup ın audio klasorundaki audio big dosyasını big gui programıyla acıyorus ordaki hdr_eng dosyasını expot yaıyorus herhangi bi yere
3--sora o hdr_eng dosyasını fifa 06 nın audio klsorundeki audio.big dosyasına big gui ile importluyorus gelen cvp a ewt diyoruz
4--sound master progrramını acıyorus ve bakıyorus ki worl cupoın spikeri gelmiş
5--bunları editleyerek spikeri geliştirebilirsiniz ve aynı islemlerle world cup a atabilrsiniz ok hadi başarılar

NOT: audio.big ve dat_eng.big dosyalarının yedegini alın fifa daki

Günaydın !!!
</div></fieldset></div></div>

Emeğe saygı duy ; kimse senin kadar anlamsız ve boş konular açmıyor sürekli verilen şeyleri tekrarlıyorsun zaten...

Paylaşımcı arkadaşa da teşekkürler umarım güzel bir spiker yaması yetişir

İİ Emeğe saygı duysunda sen bi FIFA 07 Forumuna gir bize nasıl yardımcı oldu wolf ayrıca bu tr spikeri söyleyen arkadaşa teşekkür ediyorum ellerine sağlık
Advertisement

13.08.2006, 15:59
phatuphatu
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: World Cup 06 da tr spiker yapmanın yolunu buldum yapacaklar gelsin baksın
walla WC ın zamanı geçti geçiyo spiker yapmak için çok uygun bir sesim var ama
ben fifa 07 ye yapmayı düşünüom eğer böle bir fırsat elime geçerse yaparım
konuyu açan arkadaşa teşekkürler
03.05.2008, 14:38
dogu0404
Kayıtlı Üye
Takımı:
yahu arkadaşlar link nerede
04.05.2008, 15:30
enbuyukbesiktas
Kayıtlı Üye
Takımı: beşiktaş
tşk...

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 22:47

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >
eXTReMe Tracker