Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
ODTU ile ilgili sorularınız... - Kampüs Alanı - SoccerCenter.Net
Pazar, 23 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/2: Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
28.03.2006, 12:16
R2.ZephyR
Turnuva Yetkilisi
Takımı: Trabzonspor
Klan: R2
ODTU ile ilgili sorularınız...
Arkadaşlar sınav dönemi yaklaşıyor biliyorum,gerçi şu an için tercih konusunu düşünmeye pek fırsat bulamıyorsunuzdur ama ben yine de şimdiden ODTU'de herhangi bir bölüm yazmayı düşünen arkadaşların sorularını cevaplayabilirim.

İrtibat için özel masaj atabilirsiniz.
Advertisement

28.03.2006, 20:36
OaRist
Kayıtlı Üye
Takımı:
Cevap: ODTU ile ilgili sorularınız...
benim çok ciddi sorunlarım var odtü ile ilgili. özellikle oktay sinanoğlu'nu uzaklaştırdıktan sonra yönetim olarak farklı yönlere kaydığını hissediyorum. kendi benliği yerine avrupayı doğru zanneden bireyler yetiştiriyormuş. doğru mu?
Mustafa Kemal Atatürk
28.03.2006, 20:56
Venom
Kayıtlı Üye
Takımı: FC Schalke 04, Galatasaray SK
ODTÜ Elektrik-Elektronik veya Bilgisayar Mühendisliği düşünüyorum gerçi puanlar uçuk ama olsun. Tavsiye eder misin diye sormuyorum da zorlukları hakkında biraz bilgi ve yurdu hakkında birşeyler söylersen sevinirim.

Ultras Gelsenkirchen FC Schalke 04

21' David Josué Jiménez Silva

Venom since 2003...
08.05.2006, 03:48
R2.ZephyR
Turnuva Yetkilisi
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: OaRist

benim çok ciddi sorunlarım var odtü ile ilgili. özellikle oktay sinanoğlu'nu uzaklaştırdıktan sonra yönetim olarak farklı yönlere kaydığını hissediyorum. kendi benliği yerine avrupayı doğru zanneden bireyler yetiştiriyormuş. doğru mu?

Hayır bu doğru değil.İlhan Selçuk vari insanlar yetişiyor bu yönetim sayesinde.Ne gün YÖK kalkar,o zaman ODTU doğru düzgün insan yetiştirme ufkuna sahip olur ve ilk 500'deki yerini alır.
08.05.2006, 04:01
R2.ZephyR
Turnuva Yetkilisi
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_

ODTÜ Elektrik-Elektronik veya Bilgisayar Mühendisliği düşünüyorum gerçi puanlar uçuk ama olsun. Tavsiye eder misin diye sormuyorum da zorlukları hakkında biraz bilgi ve yurdu hakkında birşeyler söylersen sevinirim.

Elektrik-Elektronik ve Bilg.Müh. kazanacak kadar puan yaparsan Faika ve Demiray yurtlarında sıraya girmeden kalma hakkı otomatik olarak kazanırsın zaten.4 kişilik odalar uyuma ve çalışma mekanları ayrı olarak düzenlenmiş,modern bir tasarıma sahip.Odanızda size ait bir masa ve dolaba ve 24 saat hazır uçuk bir internet bağlantısına sahipsiniz.Özel bir üniversite ile kıyaslayacak olursak Sabancı Üniv. yurtlarını gezmiş biri olarak bizim yurtların kat be kat daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Fakat Faika ve Demiray yurtları dışındaki yurtlar için vasatı aşamayacaklarını ve odalarda internet bağlantısı bulunmadığı belirtmek isterim.

ODTU EE(Electric-Electronics Eng.) ve CE(Computer Eng.) bölümleri ülkemizdeki devlet üniversitleri arasında kendi alanlarında birinci olmakla birlikte,teknik üniversite olmanın getirdiği avantajı sonuna kadar kullanmaktadırlar.EE veya CE'yi kazanmışsanız,zaten bu bölümde okuyacak kapasiteye sahipsiniz demektir.Bu noktada kafanızda şüphe olmasın.EE ve CE bölümlerinden geçen sene mezun olan hiçbir öğrenci açıkta kalmamıştır,çünkü ODTU mezunları sadece düz mühendis değil,çağdaş ODTU kültürü ile de yoğruldukları için işverenlerin bir numaralı gözdesi durumundadırlar.
08.05.2006, 07:21
OaRist
Kayıtlı Üye
Takımı:
ilhan selçuk vari insanlardan kastın nedir arkadaşım? eğer kullandığın anlam fanatikvari yerlere çıkacaksa, öyle insanlar yetiştiren bir yönetim altında sizler nasıl varolabiliyorsunuz? Konuınu YÖK ile ne alakası var? Ben hala Oktay Sinanoğlu'nu soruyorum.
Mustafa Kemal Atatürk
31.05.2006, 20:21
MaNiaC_Manager
Kayıtlı Üye
Takımı:
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: OaRist

Sana katılıyorum Oarist Oktay Sinanoğlu örnek oldu bile diyebiliriz ... Zaten Çok fazlaydı Avrupaya giden ama onlar mecburiyetten gidiyordu şimdi bi hayal gibi görünmeye başlandı ...
24.07.2006, 14:14
IAdam
Kayıtlı Üye
Takımı: Bursaspor
ben seneye gireceğim fakat odtü siyasal bilgiler yada hukuk bölümleri varsa nasıl acaba bunun hakkında bilgi alabilirmiyim
05.09.2007, 17:43
imgee
Kayıtlı Üye
Takımı:
ben odtü psikoloji istiyorum puanları biliyorum biraz bilgi alabilirmiyim sistem hakkında_
05.09.2007, 18:23
RentleSsPR
Kayıtlı Üye
Takımı:
Senin hangi bölümde okuduğunu merak ettim doğrusu =)

Hızlı Ulaşım: