Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
FIFA 09 Orjinal Tüm Yurtta Satışa Sunuldu - FIFA 09 Genel Tartışma - SoccerCenter.Net
Çarsamba, 19 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 4/7: Önceki Sayfa Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
11.10.2008, 12:39
WolborQ
Turnuva Yetkilisi
Takımı: Trabzonspor
Klan: trq
Cevap: FIFA 09 Orjinal Tüm Yurtta Satışa Sunuldu
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: halit_kavak

Bune biçim iş o kadar banat ki fifa oynamak zulum Arkadaşlar konunun dışına cıkacam belki ama Neo abi kızmasın ben bu FİFA 09 u Orj alacama korsan alırım(O da Hamachi de oynamak için) PES 2009 uda gider orj 80ytl (civarı) verir onu alrım daha mantıklı

arkdaşım o senin tercihin,fifa isterse çok satardı,pesteki gibi online mod sadece orjinallerde olurdu fakat , fifada multiplayer sadece orjilerde olmuor,fifa da eğer pesteki gibi olsaydı pesten kat kat satardı
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

11.10.2008, 13:48
Gökhan
Administrator
Takımı: aa
Klan: SCN
Oyunum geldi sonunda, kurdum oynadım EASO"da. Fakat bu sene çok fazla yenilik olmuş. Şaştık kaldık Ugur ile açıkçası Almak isteyen tereddüt etmeden alabilir, verdiğiniz paraya değecektir.
11.10.2008, 17:37
N.G. BARISH
Kayıtlı Üye
Takımı: BEŞİKTAŞ JK
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan

Oyunum geldi sonunda, kurdum oynadım EASO"da. Fakat bu sene çok fazla yenilik olmuş. Şaştık kaldık Ugur ile açıkçası Almak isteyen tereddüt etmeden alabilir, verdiğiniz paraya değecektir.

Gökhan insani oyunu almak icin tahrik ediyosun
Gidip kiycam 60 euroya
Ah TR'den siparis edebilsem, hicbir site yurtdisindan siparis almiyo

FIFA 09 BJK Tezahürat Paketini isteyen özel mesaj atsin

(sorunsuz)
11.10.2008, 18:38
Щїтсђ ќїлφ®
Haber Editörü
Takımı: Fenerbahçe
Xbox 360 İçin orjinal oyun linkleri eklendi yakında stoklara girecek.
11.10.2008, 20:35
.Noisy.
Kayıtlı Üye
Takımı: Fenerbahçe
Yarın gidip oyunu alıcam.Kaç aydır para biriktirdim:Gökhan abi'nin sözleride pek tahrik etti.Almicam varsa bile yine alıcam.

Ronaldo de Assis Moreira | A.C Milan
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro | Manchester United

El Kun - .Noisy.
11.10.2008, 21:59
WolborQ
Turnuva Yetkilisi
Takımı: Trabzonspor
Klan: trq
Alıntı:

evet abi,çok değişklik olmuş,en belirgin değişiklikten bahsedeyim;

* Öncelikle barca sıkıntısı tamamiyle ortadan kalkmıştır,yani oyuncular genellikle barca seçerler fifa 08 de ama fifa 09 da özellikle söylüyorum online oyunda oyuncuların özellikleri her hafta güncelleniyor mesela,terry bu hafta güzel oynamışsa ,güncellemeyle birlikte 89 olan gücü 93 lere varabiliyor,aynı bu şekilde messi ibrahimovic gibi oyuncularda öyle,bunun terside var tabi,gücü normalde 84 olan carvalho güncellemeyle gücü 76 ya kadar düşebiliyor,yani şunu söylüyorum her takım eşit gözüküor,barcada eto oyunun en hızlısı değil,o haftaki performansa göre malauda querasma bile ondan hızlı olabiliyor..Güncelleme zaten otomatikmen yapılıyor,en fazla 10 snyenizi alıyor...Bu özellik gerçekten çok güzel oldu..daha yeni yeni inceliyorum gerekli incelemeler yaptımmı foruma konusunuda açabilir..
Yani size açıkcası fifa 09 orjinal öneriyoruz ...
11.10.2008, 22:28
Inanc58
Kayıtlı Üye
Takımı: BEŞİKTAŞ+SİVASSPOR
yarın gideyimde teknosa ya bakayım bi. acaba gelmişmi burayada ?
11.10.2008, 22:40
Gökhan
Administrator
Takımı: aa
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: WolborQ

Alıntı:

evet abi,çok değişklik olmuş,en belirgin değişiklikten bahsedeyim;

* Öncelikle barca sıkıntısı tamamiyle ortadan kalkmıştır,yani oyuncular genellikle barca seçerler fifa 08 de ama fifa 09 da özellikle söylüyorum online oyunda oyuncuların özellikleri her hafta güncelleniyor mesela,terry bu hafta güzel oynamışsa ,güncellemeyle birlikte 89 olan gücü 93 lere varabiliyor,aynı bu şekilde messi ibrahimovic gibi oyuncularda öyle,bunun terside var tabi,gücü normalde 84 olan carvalho güncellemeyle gücü 76 ya kadar düşebiliyor,yani şunu söylüyorum her takım eşit gözüküor,barcada eto oyunun en hızlısı değil,o haftaki performansa göre malauda querasma bile ondan hızlı olabiliyor..Güncelleme zaten otomatikmen yapılıyor,en fazla 10 snyenizi alıyor...Bu özellik gerçekten çok güzel oldu..daha yeni yeni inceliyorum gerekli incelemeler yaptımmı foruma konusunuda açabilir..
Yani size açıkcası fifa 09 orjinal öneriyoruz ...

Bu özellik zaten bizi muhteşem heyecanlandırdı. Ne yapın edin arkadaşlar, orjinal oyun alıp bir defa inceleyin. Eminim her yıl oyunu orjinal olarak kullanmaya başlayacaksınız. Düşünsenize günün 24 saatti istediğiniz gibi dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla oynayabiliyorsunuz.
12.10.2008, 00:02
xxxsavasxxx
Kayıtlı Üye
Takımı:
arkadaşlar bişi soracam ben hiç orjin oyun almadım ilk defa almak istiyorum fifayı ama kafamda bi sorun beliriyo.Bu orjinal cdyi birden fazla pcye yükleyebiliomuyuz 2 tane pc varda.Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
12.10.2008, 00:07
Neo
Administrator
Takımı: Galatasaray
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: xxxsavasxxx

arkadaşlar bişi soracam ben hiç orjin oyun almadım ilk defa almak istiyorum fifayı ama kafamda bi sorun beliriyo.Bu orjinal cdyi birden fazla pcye yükleyebiliomuyuz 2 tane pc varda.Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yükleyebilirsin tabi ki.

Hızlı Ulaşım: