Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
FİFA NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR??? - Atıl Konu Forumu - SoccerCenter.Net
Çarsamba, 19 Kasım 2008

Reklam

Kilitli Konu
Sayfa Düzeni 1/1: 
  Bu Konuyu İzlemeye Al
07.10.2008, 16:26
cagdascc
Kayıtlı Üye
Takımı:
FİFA NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR???
Arkadaşlar fifa 09 u oynuyorum ve bir sezonu bitirdim ama daha kalecimin çok uzaktan çekilen şutlar hariç 1 top çıkardığını görmedim.zorluk seviyesini bi yükselttim rakip zorlaşmadı benim adamlarım mallaştı önünde boş koşan adama top atıyorum çaprazda bomboş bi yere atıyor.en kötüsüde oyunda 5-6 maç yapınca anlıyorsunuzki oyun kalıplara sıkışmış.çok değişik kombinasyonlarla gidemiyorsunuz rakip kaleye.buda bir süre sonra insanı sıkıyor.açıkçası ben her zaman pes fifa savaşında tek oynuyorsan fifa iki kişi oynuyorsan pes derdim ama bu sene her ikisindede pes diyecem galiba.çünkü fifada adamları kontrol edeyim derken ben kontrolden çıkıyorum klavyeye yumuk attıktan sonra tuşları yerden topluyorum

Son güncelleme 07.10.2008, 16:27 tarihinde cagdascc tarafından yapıldı.
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

07.10.2008, 16:29
Bedevi
Haber Editörü
Takımı: BeşiktAş
Cevap: FİFA NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR???
Hatalı Başlık!

» мetin
Kilitli Konu
Sayfa Düzeni 1/1: 

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 19:41

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >
eXTReMe Tracker