Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
ManU Beni İstedi! - Genel Tartışma - SoccerCenter.Net
Cuma, 21 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 2/2: Önceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
29.09.2008, 15:42
adu
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray,FC Valencia,Dallas
Klan: uAlp
Cevap: ManU Beni İstedi!
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: _AYDIN_

hadi canim!

Oyuncuyu tanımadan yorum yapma çünkü gülünç oluyorsun.
ULTRASLAN HEP SENİNLE

FC Valencia

FM 2008IBayer Leverkusen Eski Günlerine Dönecek...
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

29.09.2008, 21:01
Roy Keane
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray & Sakaryaspor
Bugün LIG TV'de Kocaelispor-Bursaspor maçının özetini izledim,gerçekten çok yetenekli bir oyuncu Sercan.Son vuruşları,tekniği vs. çok iyi bir oyuncu.Zaten Samet Aybaba'da söylemişti bir röportajda "Bu çocuk çok yetenekli çok değil 1-2 sene sonra büyük bir Avrupa Klübüne gidebilir." diye.Hadi bakalım hayırlısı,Türk futbolunun Forvetine ilaç olucaktır ilerde.
29.09.2008, 21:13
Dessas
Kayıtlı Üye
Takımı: Fenerbahçe
Gerçekten çok yetenekli bir oyuncuya benziyor.Fm'dende biliyorum Sercanı ilerki yıllarda Avrupalı takımların gözdesi oluyor.İnşallah gerçektede öyle olur.
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.

sAgOpA kAjMeR...
29.09.2008, 21:13
BoysOfHell_41
Kapalı Hesap
Takımı: GS,KocaeliSpor,Valencia
Sercan Yıldırım bence bi sakatlık vs. olmazsa önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak bir oyuncu.. Umarım performansı hep yükselik ve onu daha iyi yerlerde görürüz..
06.10.2008, 13:45
Zuhalter
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray,Schalke 04
Klan: uA
Bursa MANU'yu reddetti

Bursaspor, Manchester United'ın transferi için 5 milyon Pound (12 milyon YTL) teklif ettiği Sercan Yıldırım'ın Avrupa'da oynamasına sıcak bakmıyor.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, 10 milyon Pound verseler bile Sercan'ı satmayacaklarını belirterek, "Yıldız satma değil almak mantığıyla hareket ediyoruz. Sercan'ın Bursaspor'a çok büyük hizmetleri olacak" dedi. Sercan Yıldırım ise hayalinin Avrupa'da oynamak olduğunu ifade ederek, son kararı kulübünün vereceğini söyledi. Dünkü Galatasaray karşılaşmasında bir heyetin Manchester United adına Sercan'ı izlediği öğrenildi.

Galatasaray'a gol atarak krallıkta 5 golle Milan Baros'un önüne geçen Sercan Yıldırım'ın 12 milyon YTL'lik teklife rağmen transferine sıcak bakılmıyor. Yeşil beyazlı yönetim, Turkcell Süper Lig'de böyle bir hava yakalanmışken yıldız oyuncuyu satmayı düşünmüyor. İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, yönetim olarak net bir tavır içinde olduklarını ifade ederek, "Biz yıldız satmayız, yıldız alırız mantığıyla hareket ediyoruz. Sercan için daha çok erken. Her takımın bünyesinde bulundurmayı istediği yıldız bir futbolcu. Onun Bursaspor'a çok hizmetleri olacak" dedi.

"5 milyon değil 10 milyon pound da verseler Bursaspor kendi evladını paraya değişmez" diyen Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sercan'ın Bursaspor'a yapacağı çok hizmetler var. Böyle bir hava yakalanmışken Sercan'ın transferiyle gündem oluşturmak istemiyoruz. Bir çok futbolcumuza da teklifler oluyor. Liglerin tam ortasında ve böyle iyi bir durumdayken transfer yapmayız."

Sercan Yıldırım da hayalinin ileride de olsa Avrupa'da oynamak olduğunu kaydederek, "Öncelikle takımımın hedefleri önemli. Ben de gol kralı olmak istiyorum. Transfer teklifleri konusunda kulübüm ilgileniyor. İki sene önce de teklif almıştım. Ama başkanlık seçimlerinden dolayı gündemden düşmüştü. Bir karışıklık olmuştu. Ben şu anda Bursaspor'un başarısı için ter döküyorum" dedi.

Öte yandan Bursa'ya gelerek dünkü Galatasaray maçında Sercan'ı izleyen İngilizlerin, Bursaspor'un red cevabıyla Sercan transferini beklemeye aldıkları öğrenildi.

In Utero & Nevermind

Live Together , Die Alone

Hunter > Klaas Jan Huntelaar#9
06.10.2008, 14:51
b_c_237
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray SK-Juventus FC
FM 2008 de potansiyeli en yüksek türklerden biriydi

Cicinho..........Van Buyten.........P.Mexes.........J.A.Riise..

Joe Cole.........C.Ronaldo.........Juninho.........A.Robben.

...............Z.Ibrahimovic.........D.Drogba..................
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 2/2: Önceki Sayfa

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 15:01

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >