Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
Sergio Ramos & Adu | Fenerbahçe - Galatasaray - Ortak Kariyerler - SoccerCenter.Net
Cuma, 21 Kasım 2008

Reklam

Kilitli Konu
Sayfa Düzeni 1/6: Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
29.08.2008, 20:20
Sergio Ramos
Kapalı Hesap
Takımı: Fenerbahçe & Real Madrid
Sergio Ramos & Adu | Fenerbahçe - Galatasaray
Galatasaray hocasını buldu!

Kalli "bunda iş var" dedi, Galatasaray Can Bilgin'le anlaştı. Genç teknik adam, "Galatasaray'la eski günleri yaşamak istiyorum." diye konuşurken, Adnan Polat Bilgin'e güven oyu verdi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Feldkamp, 34 yaşındaki Bilgin'i, futbol zekası üst düzeyde ve maçları okuma yeteneği olduğu için seçtiğini açıkladı. Can Bilgin, daha önce Galatasaray'ın 18 yaş altı takımında antrenörlük de yapmıştı.

Fener Zidane'a emanet!

Aragonés'in son dakikada İspanya'yla yeni sözleşme imzalaması üzerine şoke olan Fenerbahçe yönetimi, 2006'da futbolu bırakan ve teknik direktörlük kursu bitiren efsane Fransız Zinedine Zidane'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Zidane "Teknik direktörlük kariyerime böylesine büyük bir kulüpte başlamak beni çok memnum ediyor." derken, Zidane'ın Fenerbahçe'de ilk Avrupa deneyimini yaşayan üst üste ikinci hoca olması dikkat çekiyor.

SS'ler geceye...

Son güncelleme 29.08.2008, 20:20 tarihinde Sergio Ramos tarafından yapıldı.
ALAYINA İSYAN İNADINA VOLKAN! #1 Volkan Demirel | #10 Robinho | #4 Sergio Ramos | #8 Zlatan Ibrahimovic | #11 Tümer Metin FM 2008 | Fenerbahçe - Galatasaray
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

29.08.2008, 20:21
3mr3_08
Kayıtlı Üye
Takımı: Patrice Evra3
Cevap: Sergio Ramos & Adu | Fenerbahçe - Galatasaray
basarılar beyler

SteveN GeorgE GERRARD8

3mr3_08_tek aşk BEŞİKTAŞK
29.08.2008, 20:40
Venom
Kayıtlı Üye
Takımı: FC Schalke 04, Galatasaray SK
Can, güvenimiz tam sana. Galatasaray'ı layık olduğu yerlere taşıyacağından eminim.

Ultras Gelsenkirchen FC Schalke 04

21' David Josué Jiménez Silva

Venom since 2003...
29.08.2008, 20:47
BoysOfHell_41
Kapalı Hesap
Takımı: GS,KocaeliSpor,Valencia
Klan: uAlp
Başarılar inş ligi şampiyon bitirirsin ve bizi sevindirirsin..
29.08.2008, 21:17
ultrAslan BH
Kayıtlı Üye
Takımı: ÖLÜMÜNE GALATASARAY
çok iyi bir senaryo
başarılar Can

17 MAYIS 2000 UEFA CUP&25 AĞUSTOS 2000 SUPER CUP

LİNCOLN&KEWELL&BAROS&NONDA&ARDA
29.08.2008, 23:17
fenerbahcem benim
Kayıtlı Üye
Takımı: fenerbahçe
başarılar
30.08.2008, 01:09
adu
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray,FC Valencia,Dallas
Klan: uAlp
Galatasaray'a gurbetçi görev adamı!

Galatasaray bir süredir görüştüğü ve fransferini tamamlamak için Hollanda'ya gittiği Feyenoordlu futbolcu Ömer Özçelik ile bugün 5 yıllık sozleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Ömer Özçelik Galatasaray'ın başarılı bir klüp olduğunu bildiğini ve bu takımla büyük başarılar elde etmek istediğini belirtti. Ayrıca rekabetten de kaçınmadığı ifade etti.

Javier Chevantón Galatasaray'da!

Galatasaray, Sevilla'nın Uruguay'lı yıldızı Javier Chevantón'la 1 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardı. Chevantón transferini futboldan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel Galatasaray TV'ye açıkladı. Haldun Üstünel, Kewell ve De Sanctis’den sonra Chevantón transferinde de önemli katkısı olduğu yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı “Tabiî ki bu tip transferler uzunca bir süreç alıyor ama biz ekip çalışmasıyla transferi gerçekleştirdik. Bireylere pay biçmeyelim.”

Son güncelleme 30.08.2008, 10:50 tarihinde adu tarafından yapıldı.
ULTRASLAN HEP SENİNLE

FC Valencia

FM 2008IBayer Leverkusen Eski Günlerine Dönecek...
30.08.2008, 01:27
Sergio Ramos
Kapalı Hesap
Takımı: Fenerbahçe & Real Madrid
Fener'den Arshavin bombası!

Fenerbahçe'de ilk transfer, Rus futbolcu Arshavin! Aziz Yıldırım'ın bizzat Rusya'ya giderek getirdiği Arshavin, dünya basınında bomba etkisi yarattı. Barcelona, Arsenal gibi kulüplerin istediği Arshavin, 3 yıllık sözleşme imzaladı ve, "Tıpkı kendi ülkem gibi başarıya aç bir kulüpte oynamak istedim, bu yüzden Fenerbahçe'yi tercih ettim." derken, Aziz Yıldırım bu transferi cefakar taraftar için yaptığını ve hız kesmeyeceklerini söyledi.

Fener'den Hamburg çıkarması!

Fenerbahçe, Arshavin'i alarak ilk bombayı patlattıktan sonra, Rafael van der Vaart gibi, devleri birbirine düşüren bir oyuncuyu da renklerine katmanın sevincini yaşıyor. Vaart "Rüya gibi bir kulübe geldiğimi düşünüyorum, hem maddi hem de manevi anlamda kendimi çok rahat hissediyorum." dedi. Daha önce Ajax ve Hamburg'da da forma giyen Vaart'ın transferi üzerine Aziz başkan "Bu transferler, Türk futboluna da katkıda bulunuyor, rakiplerimiz bizi örnek almalı." derken Zidane: "Yönetimin yaptığı transferler beni son derecede mutlu ediyor, bu sene her kulvarda iddialıyız." diye konuştu.

ve Aykut da Fener'li!

Fenerbahçe transferde son hareketini yaptı ve Galatasaray'ın as kalecisi Aykut'la el sıkıştı. "Bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak!" sözünü boşa çıkarmayan Fenerbahçe, Emre'den sonra Aykut'u da Fener'li yaptı. Bu transfer, Fenerbahçe'nin kaleci sıkıntısını da çözmüş oldu. Zidane "Aykut çok önemli bir kaleci. İhtiyacımız olduğu için onu aldık ve bizimle güzel günler geçireceğine inanıyoruz." derken, Galatasaray taraftarlarından bu transfere tepki geldi. Yönetici Mahmut Uslu ise taraftarı Emre ve Aykut'a desteğe çağırdı.
ALAYINA İSYAN İNADINA VOLKAN! #1 Volkan Demirel | #10 Robinho | #4 Sergio Ramos | #8 Zlatan Ibrahimovic | #11 Tümer Metin FM 2008 | Fenerbahçe - Galatasaray
30.08.2008, 01:30
Freak.
Kayıtlı Üye
Takımı: Şanlı Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Mert'e güvenim tam. Şampiyonluk bekliyoruz senden .

İslam Çupi

Gözüm yolda, gönlüm sende kaldı al da gel...

İyiler mutlaka kazanır...
30.08.2008, 01:31
Venom
Kayıtlı Üye
Takımı: FC Schalke 04, Galatasaray SK
Aykut'u sevmezdim zaten gitti iyi oldu
Vaart zaten klasikleşmiş bir oyuncu, Arshavin de öyle; ikisi de çok faydalı olacaktır şüphesiz.

Galatasaray cephesinde ise Chevanton transferi gerçekten çok iyi oldu, Ömer Özçelik de iyi bir yedek olacaktır.

Ultras Gelsenkirchen FC Schalke 04

21' David Josué Jiménez Silva

Venom since 2003...
Kilitli Konu
Sayfa Düzeni 1/6: Sonraki Sayfa

Hızlı Ulaşım: