Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
Bios Ayalarını Defaul(Sıfırladım)t Yaptım Keske Yapmasaydım - Windows - SoccerCenter.Net
Perşembe, 20 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/1: 
  Bu Konuyu İzlemeye Al
28.08.2008, 21:55
Mercy
Kapalı Hesap
Takımı: Fenerbahçe
Bios Ayalarını Defaul(Sıfırladım)t Yaptım Keske Yapmasaydım
Arkadaslar "Hala INT.Kafedeyım"

Hem XP Media Center Edition 2005

Hemde XP Pro
CD LERI ILE FORMAT ATTIM AYNI SORUN YINE XP YUKLEME EKRANINDA DONUYORDU BENDE BU YUZDEN

Eve gıttım...BIOSu DEFAULT yaptım PC Kapandı Acıldıgında MONITOR Kapanıyor.. KLAVYE FARE Calısıyo ama MONITOR Kapanıo..

"NO INPUCT SIGNAL ve MONITOR GOING TO SLEEP" Dıor monıtor kapanıo

Sımdı napmam lazım PC yı acmak ıcın?? BIOS Default Yaptıgım ıcın Sımdı FORMAT ATSAM Olur belkı ama MONITOR Kapanıo Yanı Ekran fln cıkmıo dırek kapanıo..NAPCAM NOLUR YARDIM

Acaba BIOS Pılınımı cıkar,tak yapsam acaba o zaman duzlerımı?
Soccercenter.Net ||Bugüne Kadarki Kapatılan Üyeliklerim burc ugurkapat*burcugur*by gokan*Kenneth Anderson *Li10el Messi*B0LIC*Shavari Nonda*Abel Luiz Da Silva Costa Xavier *NOE*The Undertaker.*Turner*By Fhisky Now Members.Mercy
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

28.08.2008, 21:57
Ronnix10
Kapalı Hesap
Takımı: Beşiktaş
Cevap: Bios Ayalarını Default Yaptım Keske Yapmasaydım
Denemesi bedava çıkar tekrar tak yada format at sabırlı ol.
28.08.2008, 22:01
Mercy
Kapalı Hesap
Takımı: Fenerbahçe
Cevap: Bios Ayalarını Default Yaptım Keske Yapmasaydım
Kardes nası format atıyım dıyom sana AYARLARI DEFAULT Yaptım PC Kapandı Actıgımda MONITOR Kapanıo Hemen yanı hıc acık dııl napmam lazım bı sı gozukmuo kı nası format atıyım sankı Nekleme modundaymıs gıbı monıtor kapanıo ama klavyeifare calısıyo her sey calısıyo Acaba MONITORU PC Yemı tanıtmam lazım napmam lazım bılmıorm
Soccercenter.Net ||Bugüne Kadarki Kapatılan Üyeliklerim burc ugurkapat*burcugur*by gokan*Kenneth Anderson *Li10el Messi*B0LIC*Shavari Nonda*Abel Luiz Da Silva Costa Xavier *NOE*The Undertaker.*Turner*By Fhisky Now Members.Mercy
28.08.2008, 22:52
Ronnix10
Kapalı Hesap
Takımı: Beşiktaş
Cevap: Bios Ayalarını Defaul(Sıfırladım)t Yaptım Keske Yapmasaydım
Başka bi monitörü tak ondada olmazsa garantiye ver. kapatılan üyeliklerin çok fazla diilmi
11.09.2008, 20:05
cracks
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray
Cevap: Bios Ayalarını Defaul(Sıfırladım)t Yaptım Keske Yapmasaydım
sanırım default işlemini uyguladıktan sonra bios on board ekran kartına döndü.buna bağlı olarak monitor çalışmıyor olabilir.biosa girip monitor çıkışını ekran kartı olarak gösterirsen sorunun hallolacağını düşünüyorum.tabi bu işlemi yaptıktan sonra monitor kablosunu çıkarıp tekrar tak.bu işlemlerden öncede yine monitor kablosunu çıkarıp takmayı dene (denemişsindir ama söylim)

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 15:15

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >
eXTReMe Tracker