Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
Rapget hatası!! - Hata Bildir - SoccerCenter.Net
Perşembe, 20 Kasım 2008

Reklam

Kilitli Konu
Sayfa Düzeni 1/1: 
  Bu Konuyu İzlemeye Al
17.08.2008, 18:47
AmAstasiA
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray & Chelsea
Rapget hatası!!
Arkadaşlar rapgette dosya indirmek istediğim zaman örneğin rapidshare sitesinden linki kopyalıyorum gereken herşeyi yapıyorum fakat sağdaki bekleme süresi bitiyo ve bekleme süresi yeniden başlıyo böle böle yarım saat bekliyorum fakat bir türlü geçmiyor dosya inmeye başlamıyor yanlış bişeymi yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Harry Kewell &Milan Baros

GalatasaraY
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

17.08.2008, 23:48
Neo
Administrator
Takımı: Galatasaray
Klan: SCN
Cevap: Rapget hatası!!
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: AmAstasiA

Arkadaşlar rapgette dosya indirmek istediğim zaman örneğin rapidshare sitesinden linki kopyalıyorum gereken herşeyi yapıyorum fakat sağdaki bekleme süresi bitiyo ve bekleme süresi yeniden başlıyo böle böle yarım saat bekliyorum fakat bir türlü geçmiyor dosya inmeye başlamıyor yanlış bişeymi yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Site ile ne alakası var bunun? Konu açarken düşünerek açsanız daha iyi olur.

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 14:13

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >
eXTReMe Tracker