Sunucumuzdaki guncelleme nedeniyle mail gönderim işlemlerinde bir süredir devam eden kesinti sona ermiştir. Yeni kayıt yaptırmış veya benzeri servislerimizi kullanmak için
e-mail aktivasyonuna veya diğer e-mail işlemlerine gerek duymuş ve bu işlemi gerçekleştirmede sorun yaşamışsanız yeniden denemenizi öneriyoruz.
Gerçek Spiker - Aurelio Mükemmel Bir Gol - PES 2008 Videoları - SoccerCenter.Net
Perşembe, 20 Kasım 2008

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 3/3: Önceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
22.08.2008, 17:01
_ulugbey_
Kayıtlı Üye
Takımı: Fenerbahçe & Türkiye
Cevap: Gerçek Spiker - Aurelio Mükemmel Bir Gol
Oyuna türkçe spiker yapabilen kişiler kendi sesi yerine gerçek spikerlerin seslerini kesip oyuna aktarsalar emeklerine daha çok saygı duyulur. Keşke biri yapsa.

Son güncelleme 22.08.2008, 17:01 tarihinde _ulugbey_ tarafından yapıldı.
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

29.08.2008, 15:42
J. Cruyff
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray & Juventus
Cevap: Gerçek Spiker - Aurelio Mükemmel Bir Gol
Alıntı:
Kezman62 (1 month ago) Show Hide
0 Poor comment Good comment
Marked as spam
Reply
Bu hangi oyun ya??? bide ercan tanerin spikerlik yapiyor inanilmaz

hahahaha
abi ben bi şey diyemiyorum ya

Son güncelleme 29.08.2008, 15:42 tarihinde Voice Of Soul tarafından yapıldı.
kıllarıyla övünen erkek milletimizin en çok takdir ettiği halk kahramanıdır. kaptan mağara adamı geliyoOor..diyerek gelen,geldiğindeki ilk sözü de hunga bunga olan kahraman.. taş devrinin superman ve clark kent'i... içine dünyaları alabilen ve her uçma çabasında duvarla yakın temasta bulunan kıllı yaratık...çocukluk kahramanım..vay bee.. -- "Onu çalıyor olmamın yanı sıra ben bu gitar denen enstrumanın hayranıyım aynı zamanda" ^^Steve Vai
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 3/3: Önceki Sayfa

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 20:28

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >
eXTReMe Tracker