Cuma, 9 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 6/6: Önceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
30.06.2008, 00:44
Stevie G
Kapalı Hesap
Takımı: FenerBahçe
Cevap: Euro 2008 | İspanya Avrupa Şampiyonu...
Finalde İspanyanın karşısında kim olursa olsun İspanya kupayı alırdı çok güzel oynadılar sonuna kadar hakettiler.
Advertisement

30.06.2008, 01:04
SanLi uLaS
Turnuva Yetkilisi
Takımı: Şanlı Fenerbahçe
Klan: |GFB|
Valla Aragones Fenerbahceye geldiğinde hafif ispanya takımını gözlemledim de takımda felaket bir disiplin oldugunu gözlemledim. Fabregas mesela villa sakat diye 11 başlıyor ve çıkarıyor. Torres çok iyi oynadıgı maçta oyundan çıkıyor çıkarken sevinçli hiçbir küslük yok. Xabi Alonso sürekli son 20 dakika top oynuyor ve burun kıvırmıyor. giren oyuncular - çıkan oyuncular feci bir disiplin içinde. Bunun üstüne '' Makine '' gibi bir orta sahan varsa şampiyonluk kaçınılmaz oluyor açıkcası Xabi-Silva-Iniesta ne paslaştı ya.. Torres dağıttı zaten defansı. Mükemmel bir oyunla , Bu Sefer futbol oynayan kazandı. Yunanların şampiyonlugundan sonra bir futbol stili çıkmıştı defans yapmak gibi ama bu turnuvadan sonra futbol stilleri bana göre değişecek.. İspanya hakkı olan kupayı aldı.

Son güncelleme 30.06.2008, 01:05 tarihinde BeST_8 ZlataN tarafından yapıldı.

İnsanlar komik,onları anlaman için yeter mimik.
Tek sahipliğimiz bilmem kaç gram et ve içine sığınan kemik.
Onuda toprak alır elde var ölüm,hüzünlü son bölüm
30.06.2008, 01:24
Sergio Ramos
Kapalı Hesap
Takımı: Fenerbahçe & Real Madrid
Almanya iyi futbol oynayamadı ve İspanya hakettiği bir galibiyet aldı. Tebrikler İspanya'ya. Aragones de umut verdi az biraz
ALAYINA İSYAN İNADINA VOLKAN! #1 Volkan Demirel | #10 Robinho | #4 Sergio Ramos | #8 Zlatan Ibrahimovic | #11 Tümer Metin FM 2008 | Fenerbahçe - Galatasaray
30.06.2008, 01:26
Senceru
Kayıtlı Üye
Takımı: Beşiktaş JK (BeşiktAŞK)
belliydi... Vamos Vamos Espana...

The Champions Of Our Hearts BEŞİKTAŞ... !
30.06.2008, 09:45
alexdesouza20
Kayıtlı Üye
Takımı: Fenerbahçe SK
Almanya ne zaman iyi top oynadıki turnuvada bala,şansa geldiler buraya kadar İspanya'da hakederek kazandı kupayı
30.06.2008, 11:35
Cristianoo Ronaldo
Kayıtlı Üye
Takımı: Fenerbahçe-Valencia-Man.City
Almanya oynadığı finale bile hakkıyla çıkmadı.İspanya hakkıyla aldı bu kupayı.İspanyayı tebrik ediyorum.
30.06.2008, 12:50
Tss_Hami
Kayıtlı Üye
Takımı: Trabzonspor-Man Utd
İspanya hakkıyla geldi ve kupayı kazanan oldu. Almanya kazansa üzülürdüm çünkü buralara kadar top oynamadan geldiler. İyi olan kazandı

İspanya kazandığına göre Aragones 20 gün sonra geliyor.

« ƒøøтвααℓℓ мαпαģeя »
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
« Sø¢¢eя¢eптeя | нαмĩ »
30.06.2008, 13:09
Щїтсђ ќїлφ®
Haber Editörü
Takımı: Fenerbahçe
2 Maçtır Iniesta ne oynadı müthiş futbol zekasına sahip ya salak yorumcularımız sürekli isme bakıp yorum yapıyor bi kanaldada maçın adamı Iniesta olmalı diyeni görmedim(özellikle Rusya maçı için)İspanya haketti istedi oynadı ve kazandı bize tebrik etmek ve "bu" Almanyaya yenildiğimiz için üzülmek kalıyor.
02.07.2008, 20:01
Korpiklaani
Kayıtlı Üye
Takımı: Aalborg
Maçı zorunluluktan dolayı bir çay bahçesinde izledim. Maç ilginç bir şekilde geçti oturduğum yerde.

Didim'de yabancıların çoğu İngiliz. Final maçında taraf tutmalarını beklemiyordum ama belki Almanya ile olan aralarındaki rekabetten onların, bizim yarı final maçından dolayı da bizim tutmamızla büyük çoğunluğun İspanya'yı tutacağını tahmin ediyordum. Maç öncesinde gezenlere baktığımda bir iki İspanya forması giyenle bir Almanya forması giyen gördüm, fazla taraflılık durumu yoktu.

Doğal olarak gittiğim çay bahçesinde herkes Türk idi. Ve aşırı bir şekilde İspanya taraftarlığı vardı. Bir an İspanya'da olduğuu sandım. Orada aileleri nedeniyle bulunan büyük küçük bayanlar bile İspanya'yı tutuyordu. Arkamdaki kadın İspanya'nın kaçırdığı bir golde o kadar çok bağırmıştı ki Alonso-Fabregas-Torres üçlüsü nedeniyle İspanya'nın kazanmamı istememe rağmen bu kadar taraflılıktan sonra Almanya'nın gol atmasını istedim. Maçı izleyen adamlar da İspanya'ya övgüler yağdırıyordu. Önümdeki bir adam maç boyunca Torres'i sevgilisi gibi övdü ve anlattı. Torres'i çok severim ama adama gıcık oldum Sağımda biraz uzakta olan bir adam ise ikinci yarı Jansen'e küfür ediyordu. Kızlar da top Torres'e geldiğinde heyecanlanıyor bağırıyorlardı, güzel olmamalarının da etkisiyle onlara da gıcık oldum

Maça gelirsek iki takımda oldukça normal kadro ve sistemle çıktılar. Açıkçası Aragones'i hiç beğenmedim. Villa'nın yerine oynamasına rağmen Fabregas'ı orta sahada 11 kişiyi dolduran pas alışverişi yaptıran normal bir oyuncu olarak oynattı. Zaten kanat oyuncuları da olmadığı için orada 4-5 tane gezinen orta saha oyuncusu oldu. Joaquin veya Navas'ın alınması iyi olurdu. İspanya pozisyonları değerlendirmeliydi, ama değerlendiremediler. Capdevilla İspanya'nın kötüsüydü. Normalde iyi performans gösteriyordu ama bu maç kötüydü.

Almanya çok kötüydü yine. Fazla bir şey söylemeye gerek yok.
//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!
//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!//!
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 6/6: Önceki Sayfa

Hızlı Ulaşım: