Cuma, 9 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/2: Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
16.06.2008, 00:12
Bjk_KaRTaLL
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 14
Takımı:
cm 2009 beklentileriniz ve yenilenmesi gereken yerler
arkadaÅŸlar cm 2009 dan beklentileriniz neler ve neler bekliyorssunuz cm 2009 da
Advertisement

16.06.2008, 01:24
ua_boys of hell
Kapalı Hesap
YaÅŸ: 15
Takımı: Galatasaray
Cevap: cm 2009 beklentileriniz ve yenilenmesi gereken yerler
fm deki özelliklerin daha fazlasını istiyorum
Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar GS: 7 . . . FB:0 Ulubatlı Souness Metin Oktay; Ağları deldi UEFA & SUPER CUP 14 Mayıs 2006 20:45
17.06.2008, 23:58
Bjk_KaRTaLL
Kayıtlı Üye
Takımı:
arkadaşlar lütfen cwp istiyorum kimse ilgilenmiyormu yhaw
19.06.2008, 00:12
Meursault
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 16
Takımı: GALATASARAY
forumda kimse kalmadı ki cevp gelsin benim beklentim şu oyuncuları yedekte oynatınca sayının parantez içinde yazılmaması,nedense gıcık oluyorum,bir de oyunculara lakap takabilsek daha güzel olur çünkü oyunda sonradan gelen regen'ların ismi çok uzun ve saçma oluyor
20.06.2008, 12:23
Bjk_KaRTaLL
Kayıtlı Üye
Takımı:
Yinede teşekkürler inceleyen başka arkadaşlar varsa mesaj yollayabilir üstelik o kadar kişi tarafından gösterilmiş. nerdeyse kimse mesaj yazmıyo!!!
14.08.2008, 10:41
hakan01
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 18
Takımı: | - Galatasaray - |
cmde ikonlar(maç içi görüntüleri biraz dahagerçekçi olabilir...
bizleride koysalar oyuna yanı ikon olarak..iyi olurdu.
-kenarda yedeklerin üstüne tıkladığında ısınmaya başlasalar gerçekten güzel olurdu
(ayrıca bencm eoyunculaınyapa zekasını hiç beğenmiyorum...)
2009 bubaya geliştirilmeli bence(mesela böylece bi oyuncu yerde sakatlanmış durumdayken rakip oyuncu topu dışarı atabilir..)

Son güncelleme 14.08.2008, 10:45 tarihinde hakan01 tarafından yapıldı.

| 17 Mayıs 2000 Galatasaray Sk Uefa Cup Winner...! |

| -10- Cassio De Souza Soares Lincoln -10- |

| - Bir 3'lü Çéksén Bizé CENNETtén , UyArıZ Sana Biz SAMİYENDEN - |
19.08.2008, 16:51
Meursault
Kayıtlı Üye
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: hakan01
cmde ikonlar(maç içi görüntüleri biraz dahagerçekçi olabilir...
bizleride koysalar oyuna yanı ikon olarak..iyi olurdu.
-kenarda yedeklerin üstüne tıkladığında ısınmaya başlasalar gerçekten güzel olurdu
(ayrıca bencm eoyunculaınyapa zekasını hiç beğenmiyorum...)
2009 bubaya geliştirilmeli bence(mesela böylece bi oyuncu yerde sakatlanmış durumdayken rakip oyuncu topu dışarı atabilir..)

iyi dedin,ben bunları hiç düşünmemiştim,bunlar oyuna daha hoş ve gerçekçi bir hava katar ama fm'yi oynadıktan sonra gördüm ki cm'de eksik çok ve bunlardan bazıları;
-takımların amblemlerini eklemeliler,
-tıpkı fm'deki gibi takımların information kısmı geliştirilmeli ve takımda sevilen,efsane kişiler(favoured personals),kadronun yaş ortalaması,takımın kuruluş yılı,formalar gibi bazı şeyler de eklenmeli,
-oyuncu,takım ve lig database'i artırılmalı ve düzeltilmeli(özellikle de galatasarayın altyapısı,İĞRENÇ,interin,arsenalin talip olduğu cem sultan,semih kaya yok,olamaz böyle birşey,hele fenerbahçe'nin hakkı oyunda hiç verilmemiş galatasaraylıyım ama berbat yapmışlar gökhan gönül,semih,kezman,kazım ve ugur boral berbat yapılmış,oyuncuları izlemeden kafalarına göre uyduruyorlar bir genç oyuncunun iyi olabilmesi için illa ki real madrid'de,man. utd.'da yada diğer büyük kluplerde oynaması mı gerek,ve uruguay,peru,kolombiya gibi ligleri de eklemeliler hadi bunları da bırak romanya ligi niye yok?anlamıyorum)
-ara sıra basın toplantıları,menajerlik oyunlarının olmazsa olmazlarındandır,%100 olmalı(bıktık kafamızda kurgu yapmaktan,hikayeler uydurmaktan,ben yapmam demeyin her cm'ci yapar insanlık hali)
-kişilere lakap takılabilmeli(regenların adları destan gibi oluyor)
-VE EN ÖNEMLİLERİNDEN BİRİSİ pilot klüpler olabilmeli(genç yeteneklere şans veremiyoruz dolayısıyla takımda çürüyüp gidiyorlar)
-kişiler arasında konuşma olsa iyi olur(oyuncuların önerisini almak veya diğer menajerlerle iletişimde bulunup dost veya düşman olmak)
-emekli olan oyunculara takımda kalıp koç,scout vb.... olmaları için veya altyapının başına geçmeleri için kontrat önerilebilmeli(hakan şükür,roberto carlos vb...)
-kişilerin de information kısmı geliştirilmeli,sevdiği ve nefret ettiği kişiler,klupler ve düşüncelerini belirtebilmeliler.
-ve beni en gıcık eden şeylerden birisi de wg(r/l)-am(r/l) farkı kalksın,hala anlamadım nedir aradaki fark,fm'deki gibi olsun wg diye bir pozisyonun yerine am(r/l) olsun,wg olmasın
-bilmem çok uzun bir yorum mu oldu ama yorumumu hala okuyan cm'ci arkadaşlar için yazıyorum son olarak bir de bir oyuncuyu sonradan oyuna alınca istatistiklerine parantez içinde yazıyorlar ve nedense göz estetiğim bozuluyor bu durum sizi rahatsız eder mi bilmem ama kaldırılırsa çok ama çok makbule geçer

İŞTE BUNLARI İSTİYORUM,BUNLAR OLDUĞU TAKDİRDE BU EZİLMİŞ ESKİ EFSANE GERİ DÖNER!!!

Son güncelleme 20.08.2008, 12:02 tarihinde RX tarafından yapıldı.
19.08.2008, 16:54
Meursault
Kayıtlı Üye
yukarıda yazdıklarımı eidos'a göndercem(ingilizce tabii),size de öneririm,tam olarak nasıl ingilizceye çevireceğimi bilmediğim için ingilizceye çevirebilen varsa çevirip göndersin ama eidos dikkate almayacağı için cm 03/04'e devam

Son güncelleme 19.08.2008, 17:11 tarihinde I am here tarafından yapıldı.
01.09.2008, 00:56
Meursault
Kayıtlı Üye
sports interactrive'in dediğine göre fm 2009 tam bir devrim olucakmış,oyunun kapağına da Che Guevara'nın resmini koymuşlar bu yüzden ve eline bir top tutuşturup takım elbise giydirmişler(Che'ye saygısı olan biri olarak bu durum benim hiç hoşuma gitmedi tabii)
05.09.2008, 02:57
esrarengiz12
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 20
Takımı:
bence basın toplantısı olmalı
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/2: Sonraki Sayfa

Hızlı Ulaşım: