Orjinal Mesajı Yazan:
BeST_8 ZlataN
Ozancım perezi bende bilmiom ya

twentede veya bredada forma giyior olması lazım ama olmayabilirde 2-1 öne geçtikten sonra orta sahayı güçlendirmek adına oyuna aldım bir tek o DMC oldugundan kadroda bi baktım bala gol attı daha sonra gürhan abilerin oyunda baktıgımda kadorda yoktu onu geç oyunda yoktu

çok tuhaf bi durum valla

herneyse;
Rakiplerimin maçını idare ettim dün gürhan abiye bugünde yeshile rakibi hakkında bilgiler verdim ikisinede yaramış galiba biri oyuna hükmetti diğeri kazandı

ama gürhan abi tam evlere şenlik ya kadrosunda
Reyes , xabi , joaquin , jesus navas ve çok müthiş bi yetenek olan de las cuevas yoktu xabi alonso ise yedekti oynamadı.

Silva bi sakatlandı A.Lopez AML oynamaya başladı başka sol açık olmadıgından Sağ açıklarda kadroda olmadıgından Ekçeberya sağ açık oynadı

Luis Garcialar falan oynuyor takımda xabi alonso ve xabi yerine raul albiol falan yemin ediyorum şaştım bu duruma. daha yedekte olup oynamayan bi ton adam var. buna rağmen tek kale oynadı

Buffon gibi metafizik güçleri olan biri oldugundan italya turu geçti abartısız bir kere pozisyona girdi ve gol attılar valla helal olsun ya
@Habib abi bana sormadın ki sen